262251
Jord : en kockaspirants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten / Bill Buford ; översättning: Mats Hörmark.

Utgivningsår: [2021].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Genre: Självbiografier.
Fler utgåvor/delar:
Totalt antal utlån: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L'Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska. Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L'Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La M$SSSS+ere Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska. Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Här finns titeln:

Andra titlar av samma författare
Liknande titlar
Sök vidare
Av
Medietyp
Målgrupp
Språk
Utgivningsår
Alex författarlexikon

Mer om titeln

Hittar du inte det du söker?
Inköpsförslag
- Vi tar gärna emot ditt inköpsförslag! Logga in för att skicka till oss.