puffdetalj

Språk Språk

Enklare med nytt bibliotekskort!

Bibliotekskort

Nytt bibliotekskort

Från och med den 14 december byter vi ut ditt bibliotekskort till ett nytt. Det innebär att du bara behöver ett kort för att låna på biblioteken i Nora och Lindesberg. Besök biblioteket så får du det nya kortet!

Logga in i Bergslagsbibblan

Med det nya kortet loggar du in i Bergslagsbibblan som tidigare. Du behöver dock inte välja kommun längre. Observera att för dig med bibliotekskort från Nora är det nödvändigt att hämta ett nytt kort för att kunna använda våra webbtjänster. Du som har kort från Lindesberg kan under en övergångstid fortsätta att använda ditt gamla bibliotekskort för att logga in i Bergslagsbibblan.

Enklare att hitta och reservera

Från och med den 14 december blir det enklare att hitta medier i Bergslagsbibblan. De kommunflikar som delat upp medierna och försvårat överblicken, försvinner. Du kommer nu att se var boken finns i en enda lista. Det blir också enklare att reservera. Du behöver inte längre beställa ett fjärrlån om boken finns i grannkommunen. Det räcker med att logga in och klicka på knappen ”reservera” samt välja hämtställe.

Följ oss! Följ oss!

Nora bibliotek finns på:

     

Lindesbergs bibliotek finns på:

  • Lindesbergs kommun

  • Nora kommun