309575
Smartast i familjen. Utmaningar, quiz och roliga tricks för alla - garanterat skärmfritt! / Fredrik "Filiokus Fredrik" Eklöv.
Smartast i familjen. Utmaningar, quiz och roliga tricks för alla - garanterat skärmfritt! / Fredrik "Filiokus Fredrik" Eklöv.
Av: Eklöv, Fredrik, 1974-
Utgivningsår: [2022].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Genre: Faktaböcker. Barn- och ungdomslitteratur.
Kategori: Facklitteratur
Förlag: Bokförlaget Semic
ISBN: 978-91-552-7075-9
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 1
Totalt antal lån: 0
Antal lån i år: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Utmaningar, quiz och roliga tricks för allaTa skärmpaus! En ny bok i den fantastiska serien som hjälper dig att ha kul utan datorer, mobiler och surfplattor - 100 % skärmfritt! Välkommen till succ$SSSSSSSSSSS/eserien Smartast i familjen, som bjuder på teknikfritt umgänge som är enkelt och roligt.Använd saker som finns hemma. Det behövs inga specialprylar. Här finns utmaningar, quiz och tankenötter, från superlätt till jättesvårt - alla kan hitta något som passar. Dessutom knäppa partytricks att pröva! En riktigt rolig bok som räcker länge. Fredrik "Filiokus Fredrik" Cattani reser Sverige runt och underhåller barnfamiljer med sina interaktiva trolleri- och buktalerishower. Kluringar är Fredriks specialitet och i sina kluringsböcker han har samlat de bästa klassikerna och nya utmaningar.
Utmaningar, quiz och roliga tricks för allaTa skärmpaus! En ny bok i den fantastiska serien som hjälper dig att ha kul utan datorer, mobiler och surfplattor - 100 % skärmfritt! Välkommen till succéserien Smartast i familjen, som bjuder på teknikfritt umgänge som är enkelt och roligt.Använd saker som finns hemma. Det behövs inga specialprylar. Här finns utmaningar, quiz och tankenötter, från superlätt till jättesvårt - alla kan hitta något som passar. Dessutom knäppa partytricks att pröva! En riktigt rolig bok som räcker länge. Fredrik "Filiokus Fredrik" Cattani reser Sverige runt och underhåller barnfamiljer med sina interaktiva trolleri- och buktalerishower. Kluringar är Fredriks specialitet och i sina kluringsböcker han har samlat de bästa klassikerna och nya utmaningar.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

86584
Av: Eng, Gallie
46120
Av: Eng, Gallie
120085
58684
Av: Persson, Reid
33330
Av: Lilja, Malin
35311
Av: Ekman, Oskar
108657
Av: Petersen, Keld
278040
Av: Jensen, Jørn
89020
Av: Roeim, Jørn
83131
Av: Andreasson, Malte
61178
Av: Björnulfson, Charlotta
73437
Av: Eng, Gallie
55771
Av: Björnulfson, Charlotta

Språk